My Followers

Wednesday, 15 February 2012

Krim Jerawat Tidact & Tretinon for free

Assalamualaikum....

Hari ni aku xder ap nak update..just nak tanye, if aku bagi free cream tidact & Tretinon free...korang nak x???
Errrr.. tapi isi kandungan die da tinggal sikit la....aku dah xpakai lagi cream ni...hhehehhehehehehehe
meh tgk pic niyh...


Kepada sape2 yg nak tau/xtau pasal tidact & tretinon ni bleh click kat SINI

Klu sape2 yg berminat, nak dapatkannye, cam biasa, leh email aku kat : fz_fizam@yahoo.com

2 si gojes sedang bersembang!:

hdsykn said...

ni nak bagi free betul ke ni? hehe

Red Scarlet said...

yup its free...
tapi item ni telah pun diberikan kepada readers kat melaka =)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Tuan punye blog :kisahoneydanbee